Vacature Werkvoorbereider E

Werkvoorbereider E in Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een marktleider in technische dienstverlening. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen ze

opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Zij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen ze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

 

De wereld verandert in rap tempo. De arbeidsmarkt stelt steeds weer nieuwe eisen aan professionals. Yacht weet als geen ander hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt. En zorgt ervoor dat je op deze veranderingen bent voorbereid. Nu en in de toekomst. We helpen je te blijven ontwikkelen door de uitdagende projecten die we bieden bij toonaangevende organisaties. Tegelijkertijd maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers door verbeteringen te realiseren. Dat vraagt om kwaliteit; om echte professionals die echte uitdagingen aangaan.

 

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren werkvoorbereider die open staat voor een uitdagende en afwisselende functie binnen een toonaangevend bedrijf in de energiesector? Dan is de functie van Werkvoorbereider Elektrotechniek bij deze organisatie iets voor jou! 

 

Dit ga je doen als Werkvoorbereider Elektrotechniek

Als werkvoorbereider Elektrotechniek verzorg je de complete voorbereiding van projecten binnen de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan nieuwbouw, vervanging of uitbreiding van (energie)installaties in kantoorgebouwen, luchthavens, scholen en ziekenhuizen. Je takenpakket als werkvoorbereider is breed. Je bent verantwoordelijke voor het op tijd en juiste wijze verzorgen van materiaal, vraagt offertes aan bij toeleveranciers, houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende projecten. Je werkt intensief samen met andere disciplines en coördineert de werkzaamheden samen met je team. Hoe groot een project ook is, als werkvoorbereider ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.

Functie-eisen
 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding richting bijv. Elektro of Installatietechniek
 • Om succesvol te zijn in deze functie ben je proactief, ambitieus en heb je verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding

 

Arbeidsvoorwaarden

Primaire arbeidsvoorwaarden

 • Een maandsalaris o.b.v. ervaring tussen €3000 en €4000
 • 8,33% vakantiegeld berekend over 12 maandsalarissen
 • Minimaal een jaarcontract, waar we graag toewerken naar een onbepaalde tijdscontract
 • De mogelijkheid tot een Yacht bonus of indien van toepassing bij onze opdrachtgever, een eindejaarsbonus of 13e maand 
 • Mogelijkheid tot referral bonussen
 • Pensioenregeling (pensioenopbouw vanaf dag 1)
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding € 0.23 per km
 • Goede en persoonlijke begeleiding met 1 aanspreekpunt vanuit Yacht, naar eigen wens en hoeveelheid in te vullen


Functie:Administratief productiepersoneel
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via jeannot.dupuis@yacht.nl of Jeannot Dupuis. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Werkvoorbereider E Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures