Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Oud-Beijerland

Dit ga je doen

Als Administratief Medewerker kom je te werken in een kleinschalig team, je komt nauw samen te werken met de HR Business partner en zal haar ook gaan ondersteunen met werkzaamheden. 

Je zal je dagelijks bezig gaan houden met het maken van rapportages, systemen inrichten, gesprekken voeren met het personeel maar ook de mail bijhouden en telefoontjes aannemen. Het is een baan met heel veel afwisseling en waar geen dag hetzelfde is! Het kan zomaar zijn dat je 's morgens bij je eerste kop koffie je een hele dagplanning hebt gemaakt voor jezelf, maar deze hele planning veranderd door een gebeurtenis binnen het bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je heel snel kan schakelen en met beide handen de nieuwe taak aangrijpt maar ook je dagelijkse werkzaamheden niet vergeet. 

Solliciteer vandaag nog! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw toekomstige werkgever Koni BV is een multinationale specialist op het gebied van de ontwikkeling en productie van hoogwaardige schokdempers voor auto’s, raceauto’s, vrachtwagens, bussen, aanhangers en treinen, maar ook van speciale toepassingen zoals schokdempers voor bruggen. Met vestigingen in Duitsland, VS, Tsjechië en China, maar ook met nationale distributeurs en vertegenwoordigers in meer dan 90 landen wereldwijd. 


Dit krijg je

  • Een toffe afwisselende baan waar je een hoop kunt leren op het gebied van HR
  • Doorgroei mogelijkheden naar bijvoorbeeld HR Officer
  • Een salaris tot €3000,- bruto per maand
  • 25 vakantie dagen én 13 ADV dagen
  • Koni is in de zomer standaard 3 weken dicht én met kerst
  • Reiskosten vergoeding
  • 8% vakantie geld


Functie:Administratief Medewerker
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 0180 745049. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Administratief Medewerker Raaak Personeel 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures