Vacature Hovenier Tuinonderhoud (Senior)

Hovenier Tuinonderhoud (Senior) in Oud-Beijerland

  • Hoogvliet Rotterdam
  • Beurtschipperstraat 5
  • 3194 DK Hoogvliet

  • Oud-Beijerland
Vacature senior hovenier tuinonderhoud

hovenier tuinonderhoud (senior)

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging, een nieuw vakgebied of Is het tijd voor een nieuwe werkomgeving? Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok zijn wij opzoek naar een Hovenier Tuinonderhoud (senior) om ons team te versterken. Als Hovenier Tuinonderhoud heb jij passie voor het buitenwerk. Jij bent namelijk verantwoordelijk om mensen van een bijzonder buitenleven te voorzien. Gewoon lekker bezig zijn, waarbij je direct het resultaat van je werkzaamheden ziet.
Bij ons krijg je de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring verder te ontwikkelen en over te dragen naar andere collega's. Je zult werken met nieuwste gereedschappen en machines, waardoor je lichamelijk efficiënt en professioneel kunt werken. Bij het onderhoud komen verschillende formaten tuinen op je pad. Van luxe villatuinen, knusse stadstuinen tot aan bedrijventerreinen. Dat maakt je werkzaamheden ook zo afwisselend. Want in ieder formaat komt verschillende beplanting voor. Jij steekt graag de handen uit de mouwen.
Werk jij op de klus liever alleen of in teamverband? Wij denken hierin graag met je mee.


Functieomschrijving


Uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden, zoals snoeien, maaien, bemesten en onkruidbestrijding. Controleren en onderhouden van planten, struiken en bomen. Zorgen voor een goede conditie en uitstraling van de tuinen en groenvoorzieningen. Adviseren van klanten over tuinonderhoud en mogelijke verbeteringen. Werken volgens veiligheidsvoorschriften en milieunormen.

Over ons


Voordat je solliciteert wil je vast ook iets meer over ons weten. Hoveniersbedrijf Tim Kok is een sociaal hoveniersbedrijf die sinds kort samen is gegaan met ontwerpstudio VDKVDW. Van tuinontwerp en beplantingplan tot aan de aanleg en het tuinonderhoud. Wij verzorgen het proces naar de droomtuin van onze klanten van A tot Z. Iedereen binnen ons team is dus van onschatbare waarde. Geen enkele persoon uitgezonderd, want iedereen draagt zijn eigen steentje bij. Dat maakt het teamgevoel na een afgerond project zo sterk.


  • Een goede werk-privébalans: Werk jij liever parttime? Geen probleem! Jij geeft op voorhand jouw voorkeuren in werkdagen aan.
  • Mogelijkheid tot doorontwikkeling. Het behalen van je BE-rijbewijs of andere toepasselijke cursus. Wij faciliteren jou.
  • Verbondenheid binnen het team. Hier doen wij dan ook veel voor. De ene keer organiseren we een gezamenlijk ontbijt, dan een tof bedrijfsuitje of een extra uitgebreide borrel met hapjes en drankjes van een cateraar.

Arbeidsvoorwaarden


Een goede pensioensregeling; De juiste werkkleding; Keuze tussen wekelijkse of maandelijkse uitbetaling; Reservering opbouw per jaar: 8,33% Vakantiegeld, 25 vakantiedagen, feestdagen opbouw, Kort verzuim / bijzonder verlof;

Nieuwsgierig?

Spreekt deze vacature je aan? Deel dan je enthousiasme en gedrevenheid via Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ,

Mocht er echter nog weinig ervaring zijn nodigen wij jou nog steeds graag uit op gesprek. Enthousiasme is hier wat binnen onze bedrijfscultuur telt. Ieder vak is te leren, zo ook het tuinonderhoud. Wij timmeren samen met jou aan de weg.

Ik wil hovenier worden!


Hoveniersbedrijf Tim KokFunctie:hovenier tuinonderhoud
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Rotterdam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Hovenier Tuinonderhoud (Senior) Hoogvliet Rotterdam 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures