Vacature Afas Payroll Specialist

Afas Payroll Specialist in Oud-Beijerland

AFAS Payroll Specialist

Kom in contact

Bij Visser & Visser wordt salarisadministratie gezien als een volwaardige discipline, dat de accountancy- en auditactiviteiten op basis van gelijkwaardigheid versterkt. 'Salaris & HR' is een ambitieus en warm team, met 25 HR-, salarisadvies- en salarisadministratie-collega's én het AFAS Expert Team. Een succesvol onderdeel, dat onze opdrachtgevers écht verder helpt en zich met plezier voortdurend verder specialiseert.

Locatie? Wat handig is voor jou! Je werkt een deel van de tijd bij de klant in huis en deels bij Visser & Visser op kantoor, waarbij er mogelijkheden zijn in o.a. Barendrecht, Gorinchem, Gouda en Oud-Beijerland. Daarnaast kun je een deel van je tijd vanuit huis werken. Werkweek: 24-40 uur/week, eventueel variabel te verdelen over de maand.

Wat ga je doen?

Met ons AFAS Expert Team zorgen we ervoor dat AFAS Payroll bij grotere opdrachtgevers (80-1.000+ medewerkers) in hun eigen AFAS-salarisomgeving draait. Jij zorgt ervoor dat de salarisverwerking bij deze organisaties loopt als een zonnetje. Dat zijn bijvoorbeeld grote, bekende zorginstellingen, transportbedrijven en energieleveranciers. Leuke en interessante omgevingen om regelmatig binnen te stappen en meer dan welkom te worden geheten. Je verzorgt immers de betaling van hun salarissen 🙂 Fijn is dat een HR Adviseur of Controller over het algemeen de mutaties ingeeft.

Naast het verzorgen van salarisadministraties, controleer je loonbelastingaangiften en adviseer je over loonbelasting, ziekteverzuim, sociaal verzekeringsrecht, arbeidsrecht. Daarnaast heb je zowel richting de klant als naar onze eigen accountants en HR-specialisten een signalerende functie voor risico's en verbetersuggesties.

Sommige opdrachtgevers vinden het fijn als je tijdens de salarisverwerking op kantoor bent. Een ander deel kun je gewoon vanuit huis doen of op één van de locaties van Visser & Visser, zoals Barendrecht, Gorinchem, Gouda of Oud-Beijerland. Je kunt een vast aantal uren per week werken, maar de uren eventueel ook flexibeler verdelen over de maand. Bijvoorbeeld door tijdens de maandelijkse piek wat meer uren te draaien en daarbuiten minder. Indien mogelijk, kun je een deel van de uren ook buiten de reguliere kantooruren maken. Hoe flexibel wil je het hebben?

Wie ben je?

Salarisadministratie, AFAS Payroll en Excel kennen voor jou weinig geheimen. Je werkt zelfstandig en nauwkeurig, bent analytisch en daadkrachtig. Je streeft altijd naar een tevreden klant en blije collega's. Met jouw drive, nauwkeurigheid en positieve instelling ben je een deskundige en gewaardeerde collega.

Waar kun je op rekenen?

Je gaat aan de slag in een team waar een open sfeer heerst en we altijd klaarstaan om elkaar te helpen. Met veel ambitie en het nodige gevoel voor humor werken we aan het gezamenlijke succes van het AFAS Expert Team, onderdeel van 'Salaris & HR'. Je werkt in een omgeving die zich kenmerkt door ontwikkeling en krijgt de kans daaraan bij te dragen.

Visser & Visser: full service met aandacht

Met circa 450 medewerkers biedt Visser & Visser het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor kleine en grote ondernemers. We werken vanuit 12 vestigingen in Nederland, zodat we dichtbij onze opdrachtgevers staan. Onze medewerkers zijn meer dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten. Dat is een manier van werken die verankerd is in onze cultuur.

We ondersteunen ondernemers in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Ons succes begint bij jouw talent. Daarom investeren we in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers.

Of je nu kiest voor onze samenstelpraktijk, onze auditpraktijk of onze fiscale tak; je komt sowieso te werken bij een professioneel top 25 accountantskantoor. In 2021 werd Visser & Visser beste zakelijke dienstverlener in de categorieën Accountancy én Fiscaal advies. Ook zijn we in de laatste drie jaar tweemaal uitgeroepen tot de beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening en mogen we dit jaar het keurmerk World-Class Workplace dragen. Hier wil je toch werken?!

Vragen? Mail, app of bel met

Director

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Salary€ 3.140 - € 5.070 o.b.v. fulltime dienstverband
 • Time24 - 40 uur per week (eventueel flexibel in te delen)
 • Vacation28 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
 • LeasecarKeuze tussen leaseauto of mobiliteitsvergoeding
 • LunchLunch van de zaak
 • EducationVolop opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
 • DevicesLaptop, zodat je je werk naar eigen inzicht kunt indelen+ flexibele werktijden en mogelijkheden om thuis te werken
 • Thuiswerkvergoeding
 • Budget thuiswerkplek
 • Fietsleaseregeling

Wat wij van jou verwachten:

EducationBij voorkeur een relevante afgeronde havo-, mbo- of hbo-opleiding

Functie:payroll specialist afas
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3140 – 5070
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Visser & Visser via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Afas Payroll Specialist Visser & Visser 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures