Vacature Begeleider Dagbesteding Mbo4

Begeleider Dagbesteding Mbo4 in Spijkenisse

Ben jij een enthousiaste flexibele alleskunner met een mbo 4 diploma in de zorg? Durf jij buiten de kaders te denken en wil jij onderdeel uitmaken van ons creatieve en flexibele team? Solliciteer!

Jouw baan als begeleider dagbesteding mbo4

Voor een van onze dagbesteding locaties in Spijkenisse zijn wij op zoek naar een enthousiaste begeleider. Op een coachende begeleidingswijze zet jij de deelnemers aan het werk. Je maakt gebruik van hun talenten. Je bent hierin het goede voorbeeld. De deelnemers van de dagbesteding hebben over het algemeen een verstandelijke beperking en/of psychische problematiek. Je vindt het leuk om de vraag achter de vraag te vinden en deze samen met de deelnemer te beantwoorden. Ook ben je betrouwbaar en voorspelbaar in jouw gedrag en met oog voor het welzijn en de ontwikkeling van de deelnemer. Vind jij het een uitdaging om ervaring op te doen en voor collega's in te springen als zij niet kunnen? Geeft het jou voldoening om aan de doelen van de cliënt te werken op een dagbesteding locatie?

Je:

 • bent in het bezit van een relevant mbo 4 diploma;
 • bent flexibel, kan makkelijk schakelen en vindt het een uitdaging om cliënten te ondersteunen bij verschillende complexe zorgvragen;
 • werkt graag zelfstandig, kan overzicht bewaren over de gehele casus, durft direct te handelen;
 • kan goed zelfstandig werken, maar daarnaast ben je ook een teamplayer.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling voor 16 uur per week (maandag en dinsdag). Bij groei is er mogelijkheid tot uitbreiding van uren
 • Een bruto maandsalaris van € 2.537 - € 3.432 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden

Informatie

Je werkt bij WMO Maatwerk vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

voor informatie kun je contact opnemen met () .

Functie:begeleider mbo4 dagbesteding
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2537 – 3432
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WMO Maatwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Begeleider Dagbesteding Mbo4 WMO Maatwerk 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures