Vacature Helpende Plus

Helpende Plus in Rotterdam

Helpende Plus, 24-36 uur upw

Zorg & Welzijn Dag MBO 2

Sonneburgh

Groene Kruisweg 381
Rotterdam Zuid Holland 3084LM

Werken bij Sonneburgh

https://www.werkenbijsonneburgh.nl/wp-content/themes/deindruk/img/logo.png

Sonneburgh is een christelijke zorgverlener in de regio Rijnmond die drie locaties beheert in Charlois, Pernis en IJsselmonde. Samenwerking, wederzijds respect, vertrouwen en identiteit zijn binnen Sonneburgh belangrijk.

Draag jij graag bij aan het welzijn van anderen? Word onze Helpende Plus en maak het verschil in het leven van onze bewoners. Samen creëren we een warme omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Doe mee en ervaar de voldoening van zorg die écht het verschil maakt.

Voor onze locatie Groene Kruisweg zijn wij op zoek naar een gediplomeerde

Helpende Plus

24 - 36 uur per week

Wat ga je doen?

 • Je geeft steun en begeleiding aan onze bewoners bij het voeren van hun huishouden, persoonlijke verzorging en sociale activiteiten, afgestemd op de behoefte en mogelijkheden van onze bewoners;
 • Je reikt medicijnen aan, voert lichte wondverzorging uit en bent in staat te zwachtelen;
 • Je verricht verzorgende handelingen op basis van het zorgleefplan;
 • Je hebt focus op het zelfstandig functioneren van de bewoners die aan je zorg zijn toevertrouwd;
 • Je verstrekt informatie aan bewoners en hun relaties.

Waar ga je werken?

Onze locatie Groene Kruisweg ligt in Rotterdam Charlois. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats. Het is een sfeervol zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven. Wij bieden woningen met zorg en verpleging voor ouderen. In allerlei centrale ruimtes waaronder 't Plein op de begane grond en de prachtige tuin worden zoveel mogelijk activiteiten georganiseerd waar bewoners van De Groene Kruisweg dankbaar gebruik van maken.

Bewoners hebben bewegingsvrijheid en wij werken vanuit de visie van de wet zorg en dwang. Dit betekent dat bij ons op de afdeling de bewoners niets moeten maar vooral mogen. Dit vraagt van jou in ieder geval een belevingsgerichte benadering en om te denken in mogelijkheden.

Je komt te werken op onze locatie Groene Kruisweg in Charlois op de PG afdeling (3 e etage). Onze bewoners bieden wij zorg op basis van de wensen die zij hebben. De afdeling bestaat uit 3 gangen met 12 bedden per gang. Iedere gang heeft een mooie huiskamer waar onze bewoners de maaltijden gebruiken en activiteiten ondernemen.

Bewoners op de afdeling hebben ondersteuning nodig in de dagstructuur, ADL en het ondernemen van activiteiten. Deze bieden wij binnen een multidisciplinair team. Wij werken met "leef cirkels" zodat je bewonersgerichte afspraken kunt maken over de zelfstandigheid en behoefte van de bewoners.

Je komt te werken in een collegiaal team waarin wij open staan voor het geven en ontvangen van (opbouwende) feedback. Binnen het team staat de kwaliteit van zorg en de ontwikkeling hiervan centraal en vinden wij het prettig om gestructureerd te werken. Kom jij ons team versterken?

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar Helpenden die zorgzaam, enthousiast, respectvol en toegewijd zijn. Wij waarderen het als je positief bent ingesteld, vooruit durft te kijken en open staat voor verandering.

Daarnaast hebben wij de volgende functie-eisen:

 • Je bent in het bezit van een diploma MBO niveau 2, Helpende Zorg en Welzijn én de module Helpende Plus;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG en je hebt kennis en ervaring in de ouderenzorg;
 • Werken in een team gaat je goed af;
 • Je bent inzetbaar voor alle diensten;
 • Je communiceert makkelijk met bewoners en hun relaties;
 • Van jou als mens verwachten we dat je de christelijke identiteit van Sonneburgh respecteert.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een leuk team van gemotiveerde collega's in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Verder bieden wij:

 • Een contract voor de duur van 12 maanden met uitzicht op vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling conform CAO VVT in FWG 30 (min. € 2.210,77 max € 2.938,60 bruto per maand ovb 36 uur), afhankelijk van je opleiding / ervaring;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding.

Je hebt interesse, wat leuk! Hoe nu verder?

Wil je meer weten over deze vacature binnen Sonneburgh, bel dan Judith van den Berg, medewerker Werving & Selectie via (maandag, dinsdag en donderdag), zij staat je graag te woord.

Je cv en motivatie zien we graag tegemoet via of gebruik de sollicitatieknop.Functie:helpende plus
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2210 – 2938
Uren per week:1 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sonneburgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Helpende Plus Sonneburgh 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures