Vacature Master Physician Assistant

Master Physician Assistant in Rotterdam

  • Redactie Vlaardingen
  • 23-01-2024

Master Physician Assistant in Schiedam

  • Redactie Schiedam
  • 06-01-2024

Stages en opleidingen

Werk je als paramedicus of verpleegkundige? Ben je toe aan meer medische verantwoordelijkheid en wil je werken als de rechterhand van de medisch specialist? Lees snel door en ontdek of de master Physician Assistant bij je past!

Het werk van de physician assistant

Als physician assistant bij ben je de rechterhand van de medisch specialist. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt jouw eigen patiënten. Je voert zelfstandig taken uit, maar altijd onder supervisie van een specialist.

Afhankelijk van jouw specialisme, assisteer je bij operaties en verricht kleine chirurgische ingrepen. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze zorg door het opstellen en up to date houden van protocollen of het ondersteunen bij onderzoek.

De hbo-master Physician assistant

De hbo-master Physician assistant is een duale opleiding van 2,5 jaar. Je werkt bij als physician assistant in opleiding en gaat 1 dag in de week naar school bij Hogeschool Rotterdam .

Waarom de hbo-master Physician Assistant?

  • Je wordt breed medisch opgeleid door artsen en leert medische vaardigheden, zoals lichamelijk onderzoek.
  • Je loopt mee met internisten, cardiologen en andere medisch specialisten van .
  • Je leert wetenschappelijke vaardigheden, zoals het uitvoeren van een zoekstrategie.
  • Je ontwikkelt communicatieve vaardigheden, zoals het voeren van een slecht-nieuwsgesprek.

Past deze opleiding bij jou?

  • Werk je als paramedicus of verpleegkundige?
  • Ben je toe aan een volgende stap in je carrière?
  • Wil je je meer focussen op de medische verrichtingen?

Dan is de masteropleiding Physician Assistant echt iets voor jou! Wij werken samen met de Hogeschool Rotterdam. De opleiding start elk jaar in september.

Physician assistant bij

Als physician assistant lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de zorg in ons ziekenhuis, maar ook het verminderen van wachtlijsten en de werkdruk. Je maakt deel uit van ons behandelteam. In ons ziekenhuis doet ieders inbreng ertoe. We zullen je dan ook stimuleren om mee te praten en beslissen over hoe onze zorg nog beter kan.

Het beroep is nieuw en daardoor nog volop in ontwikkeling. Dat vraagt om pionieren, grenzen verleggen en voorbij bestaande kaders gaan. Dat past binnen ons ziekenhuis. Want wij geloven dat je door grensverleggend te zijn, je beter kunt voorbereiden op de toekomst. Ben jij klaar voor de uitdaging?

Instroomeisen

  • Afgeronde hbo-bachelor opleiding paramedisch of verpleegkunde.
  • Of een toelating via een assessment voor Inservice-A opleiding verpleegkunde, operatieassistent of anesthesiemedewerker.
  • En minimaal twee jaar relevante werkervaring in de directe zorg voor patiënten.
  • Kijk ook bij Hogeschool Rotterdam voor meer informatie.

Loopbaanpaden van een verpleegkundige bij het Reinier


Functie: master physician assistant Startdatum: 04-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schiedamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Master Physician Assistant 04-01-2024

Functie: master physician assistant Startdatum: 03-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hogeschool Rotterdam via onbekend of onbekend.

Functie:master physician assistant
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hogeschool Rotterdam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Master Physician Assistant Hogeschool Rotterdam 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures