Vacature Forensisch Begeleider

Forensisch Begeleider in Poortugaal

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Klaar om je passie voor sport in te zetten voor een betekenisvolle missie? Word een bron van positieve verandering als forensisch begeleider! Leid activiteiten, bied mentale trainingen aan en help cliënten hun weg te vinden. Een unieke kans om te groeien en impact te maken in een afwisselende en uitdagende rol.

Wie zijn wij

Wij zijn cliënten die momenteel verblijven in een behandelcentrum in Poortugaal en bezig zijn met onze (verplichte) behandeling. We zitten zowel letterlijk als figuurlijk vast in ons leven vanwege verschillende moeilijkheden, en daarom ondergaan we een behandeling. We zijn hier op de afdeling omdat we kampen met problemen. Soms weten we niet goed hoe we met onszelf of onze omgeving moeten omgaan, en soms hebben we moeite met het stoppen met schadelijke producten zoals alcohol en drugs. Hierdoor zijn we in aanraking gekomen met politie en justitie.

De behandeling die we ontvangen is vrij intensief. Met jouw hulp volgen we een programma om te werken aan verbetering. De kliniek is gesloten, dus de deuren zijn dicht, maar we beschikken allemaal over onze eigen slaapkamer en badkamer waar we kunnen verblijven.

Een groep met diverse behandelaars helpen ons bij onze behandeling en stelt een plan voor ons op, zodat we de juiste richting op kunnen gaan. We hoeven hier niet voor altijd te blijven. De duur van ons verblijf hangt af van hoe de behandeling verloopt en wanneer onze straf voorbij is.

Jouw baan als forensisch begeleider

Van sport en bewegen naar forensisch begeleider gaan, betekent dat je een afwisselende en uitdagende baan aangaat. Je draagt enerzijds verantwoordelijkheid voor het dagprogramma door het geven van mentale trainingen, zoals 'Grip op Agressie', of een van de andere lessen. Het dagprogramma kan ook bestaan uit verschillende sportieve activiteiten.

Daarnaast neem je regelmatig deel aan overleggen met diverse behandelaars om te praten over de cliënten. Ook voer je gesprekken met cliënten die worstelen met hun problemen, zoals verslaving of emoties.

Je hebt de wens om jezelf te ontwikkelen en bent bereid om trainingen, cursussen of zelfs een volledige opleiding te volgen om te kunnen doorgroeien.

Jouw profiel als begeleider forensische psychiatrie gehandicaptenzorg

 • Je bent communicatief sterk en duidelijk, nee is nee!
 • Je hebt een afgeronde sport- en bewegen opleiding op mbo3 en/of mbo4
 • Je staat open om jezelf te ontwikkelen in de gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensisch

Wat wij bieden

 • Een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen de 16 uur en 36 uur per week
 • De werktijden zijn van 7.30-15.30 of 14.30-22.30 uur (geen nachtdiensten). Je kunt een vaste vrije dag opgeven per week
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.258 - € 3.432 op basis van een 36-urige werkweek, gehandicapten CAO FWG 35 / 40
 • In verband met de zorgzwaarte van deze locatie wordt voor deze vacature is een tijdelijke toeslag toegekend tussen bruto € 155 - € 182 afhankelijk van de functie waarin je gaat werken
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
 • Diverse doorbetaalde cursus -en opleidingsmogelijkheden
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met Sherilyn Westdorp - van der Linden (operationeel manager), tel: .


Functie:forensisch begeleider
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2258 – 3432
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Forensisch Begeleider Ipse de Bruggen 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures