Vacature Medewerker Bediening

Medewerker Bediening in Oud-Beijerland

Medewerker bediening

De Waterstal is een kleinschalige lunchroom in het mooie Oude Raadhuis in Oud-Beijerland en onderdeel van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Hier worden ook huwelijken voltrokken, waarbij onze lunchroom verantwoordelijk is voor de verhuur, ontvangst en catering. Voor onze leuke horeca op deze unieke locatie zijn we op zoek naar een aantal oproepkrachten voor de functie van:

Medewerker bediening

Wat ga je doen?

Als medewerker bediening in de horeca ga je in de lunchroom taken vervullen op het gebied van gastvrijheid en verblijfscomfort. Daarnaast draag je bij aan de bediening van gasten bij huwelijksvoltrekkingen. Met je uitstraling zorg je dat gasten zich welkom voelen bij ons.

Onder andere maken de volgende werkzaamheden deel uit van het takenpakket:

• je ontvangt de gasten en neemt hun bestelling op;
• je bereidt en/of serveert eenvoudige gerechtjes (denk aan soep, broodjes, koek etc.);
• je springt bij waar het nodig is, zowel in de lunchroom, als bij activiteiten en trouwceremonies in de zalen in het Oude Raadhuis;
• je zorgt er mede voor dat de lunchroom en de trouwzalen er altijd verzorgd en aantrekkelijk uitzien.

Op welke tijden?

De tijden zijn wisselend, vaak hebben we iemand nodig op een doordeweekse dag (trouwpartijen zijn vaak op woensdag, donderdag of vrijdag), maar soms ook op een zaterdag. Uiteraard kun je je eigen voorkeur aangeven. Oproepen vinden in het algemeen ruim van tevoren plaats zodat je tijdig weet wanneer we je nodig hebben en wij tijdig weten of jij kan. We vormen een oproeppool zodat er aan beide zijden ruimte voor flexibiliteit is.

Wat moet je allemaal kunnen?

• Je hebt of ervaring met het werken in de horeca of je wilt dit graag leren.
• Je houdt van een gezellig praatje met de klanten, waarbij je tegelijkertijd je aandacht ook op de andere klanten gericht houdt. Kortom, je straalt hartelijkheid uit.
• Verder ben je een teamspeler, maar je kunt ook prima zelfstandig werken.
• Je bent bereid om incidenteel 's avonds en/of soms op zaterdag te werken.

Waarom is het zo leuk om bij ons te werken?

Omdat dit een functie is in een gezellige, frisse organisatie met collega's die voor elkaar klaarstaan. Eigen initiatief wordt niet alleen gewaardeerd, we verwachten dat ook echt van jou. Je gaat er echt voor om een hotspot te maken van de lunchroom en dat het bruidspaar de dag van hun leven heeft in een van de mooiste gebouwen van de Hoeksche Waard, een plek waar iedereen zich welkom voelt.

Je krijgt een salaris dat past bij je opleiding en ervaring. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en natuurlijk een bibliotheekabonnement zodat je zoveel kunt lezen als je maar wilt.

Stuur vóór 19 februari 2024 een e-mail met jouw motivatie en cv naar de Bibliotheek Hoeksche Waard, t.a.v. het secretariaat, . Telefoon .Functie:medewerker bediening
Startdatum:05-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Bibliotheek Hoeksche Waard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Medewerker Bediening Stichting Bibliotheek Hoeksche Waard 05-02-2024

Bekijk ook andere vacatures