Vacature Planner Zorg

Planner Zorg in Rotterdam

Beschrijving

De juiste mensen op de juiste plek, dat is jouw doel als Planner. Voor het team van Tempo-Team Medisch regio Zuid-West zoeken wij een nieuwe collega. Wanneer je denkt dat jij je enkel gaat bezighouden met plannen, heb je het mis. De rol biedt heel veel meer afwisseling, waarbij je alle ruimte krijgt om juist dié dingen te doen waar jij goed in bent!

Dit bieden wij jou
 • het bruto maandinkomen ligt tussen de €2550 en €3000 euro. Daarna kun je nog verder groeien in salaris;

 • een benefit budget van 12,347% (waarvan 8,5% vakantiegeld) om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sport of een fiets;

 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

 • een opleidingsaanbod waarin je kunt zwemmen zo groot;

 • alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen;

 • leuke en gezellige kantoordagen in de omgeving van Rotterdam en Den Haag, maar ook de mogelijkheid om thuis te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Mensen bij Tempo-Team presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier!

Zo ziet jouw functie eruit

Als planner bij Tempo-Team Medisch verzorg je de dagelijkse planning van een groot aantal zorginstellingen. Een hele klus! Je moet hierbij denken aan het plannen van grote aantallen Helpenden, Verzorgenden en Verpleegkundigen. Benieuwd wie deze zorgtoppers zijn en wat ze doen? Check deze video!

Samen met het team van planners beheer jij deze pool van zo'n 100 flexwerkers. Collega’s uit het huidige team geven aan dat zij op zoek zijn naar een collega die zich herkent in de onderstaande omschrijving.

“Wij zoeken een warme persoonlijkheid die samen met ons, onze flexwerkers (letterlijk) wil omarmen, een doorbijter die de pool wil uitbreiden alsof het zijn/haar eigen bedrijf is.”   – Planners Tempo-Team Medisch

Naast plannen ben je ook verantwoordelijk voor:
 • de in-, door- en uitstroom van de pool van uitzendkrachten;

 • het contact met de klant;

 • het behandelen van complexe planningsvraagstukken, waarbij je doorgaat totdat de puzzel compleet is;

 • het beantwoorden van vragen van flexwerkers;

 • het ontvangen van complimenten van klanten en kandidaten 😉

 • de verwerking van administratie, zoals het invoeren van gegevens en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.
   

Dit heb jij in huis
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar;

 • HBO werk- en denkniveau (minimaal MBO 4 diploma);

 • ervaring in de rol van planner;

 • talent voor plannen en een gestructureerde werkhouding;

 • sterke communicatieve vaardigheden: zowel met klanten als flexwerkers communiceer jij op het juiste niveau;

 • flexibiliteit en denkend in oplossingen: je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden;

 • stressbestendig: je houdt het hoofd koel en gaat goed om met tijdsdruk en ad-hoc situaties.  

Waarom Tempo-Team?

Deel uitmaken van het sterkste team. Wie wil dat nou niet? Tempo-Team is een topspeler in de markt, met prachtige klanten én een geweldig team. Dat laatste is onze onderscheidende kracht. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en ruimte voor ondernemerschap. En in een sterke teamgeest. Met z’n allen de schouders eronder; samen werken aan succes. Het resultaat? Prestaties waar we trots op zijn.
 

Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden over de functie van Planner?! Reageer dan online! Heb je nog vragen vooraf, neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist Julia Barte; julia.barte@randstadgroep.nl of 06-57935653

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:Planner Zorg
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via julia.barte@randstadgroep.nl of 31657935653. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Planner Zorg Tempo-Team 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures