Vacature Procesoperator - 5-ploegen - chemie

Procesoperator - 5-ploegen - chemie in Pernis Rotterdam

Een fijne werksfeer, complexe processen én volop ontwikkelmogelijkheden! Dat krijg je bij deze internationale chemieproducent. Als procesoperator stuur jij de chemische productieprocessen van verschillende soorten harsen aan. Ben jij leergierig en ambitieus? Dan zit je hier perfect op je plek! Dit chemiebedrijf, onderdeel van een Amerikaanse organisatie, maakt epoxy harsen. Deze worden onder andere gebruikt voor vliegtuigen, surfplanken en windmolens. De fabriek in Rotterdam staat vol met mooie techniek en complexe chemische installaties. Het duurt zo’n 12(!) jaar om het gehele proces te leren, waardoor jij je hier geen dag hoeft te vervelen! Jij als procesoperator gaat de procesinstallaties aansturen, beheren en onderhouden. Je werkzaamheden zijn erg divers en naast het aansturen van de processen pak je regelmatig je gereedschap erbij. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Jouw takenpakket ziet er zo uit: bedienen en controleren van de productie-installaties beheren van de processen en bijsturen indien nodig beoordelen van afwijkingen aan apparatuur en processen interpreteren van analyseresultaten uitvoeren van eerstelijns onderhoud en oplossen van (eenvoudige) storingen zorgen voor een goede reportage en juiste overdracht aan het eind van de dienstFunctie:procesoperator chemie
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5500
Uren per week:33 – 33

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via alwin.beck@processionals.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.processionals.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Procesoperator – 5-ploegen – chemie Processionals 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures