Vacature Senior Behandelaar

Senior Behandelaar in Rotterdam

Senior Behandelaar

  • Data en analyse, Juridisch, Sociaal/ maatschappelijk/ welzijn
  • Bachelor-hbo
  • Rotterdam
  • 36 uur
  • € 3.091,- / € 4.921,- bruto p.m.
  • Reageer t/m 10 juni 2024
Behoor je tot de doelgroep Banenafspraak en sta je ingeschreven in het doelgroepregister?

Het doelgroepregister is een register waarin mensen staan die vallen onder de doelgroep van de banenafspraak. De banenafspraak is een afspraak tussen het kabinet en werkgevers om te zorgen voor extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking. UWV beheert het doelgroepregister. Twijfel je of je bent opgenomen in het register, neem dan contact op met het UWV.

Ja

Nee

Ben je rijksambtenaar (of momenteel werkzaam als uitzendkracht/inhuurkracht bij het Rijk of werkzaam als stagiair bij Dienst Toeslagen)?

Rijksambtenaren en inhuurkrachten kunnen andere rechten hebben in het werving- en selectieproces. Zij krijgen daarom andere vragen voorgelegd.

Ja

Nee

Werk je nog niet bij Dienst Toeslagen en ben je door een medewerker op deze vacature gewezen? Vul dan hieronder het zakelijke e-mailadres in van de medewerker die jou getipt heeft. Wij bedanken dan diegene en sturen een beloning als je wordt aangenomen.

Documenten

Upload hieronder je cv en een motivatiebrief. Neem in de bestandsnaam je voor- en achternaam op. Indien relevant kun je nog een extra bijlage uploaden.Functie:behandelaar
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3091 – 4921
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DUO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Senior Behandelaar DUO 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures