Vacature Werkstudent Fiscaal

Werkstudent Fiscaal in Oud-Beijerland

Werkstudent Fiscaal

Kom in contact

Bij Visser & Visser vinden we aandacht voor onze klanten net zo belangrijk als de ontwikkeling en (persoonlijke) groei van onze medewerkers. Wij bieden jou een werkplek waar jij als student Fiscaal Recht of Fiscaal Economie naast je studie heel veel leert op het gebied van fiscaliteit en in de praktijk aan de slag gaat met fiscale vraagstukken en andere juridische advisering.

Wat ga je doen?

Visser & Visser is een full-service kantoor met dertien vestigingen, waar 390 medewerkers het volledige spectrum aan financiële dienstverlening bieden. Voor kleine en grote ondernemers en alles daartussenin. Als werkstudent op ons kantoor in Oud-Beijerland krijg je te maken met alle aspecten van de fiscale adviespraktijk alsmede de aangiftepraktijk. Je ondersteunt in het fiscale adviesproces, schrijft vaktechnische memo's over bepaalde (deel)onderwerpen en leert hoe een goede dossiervorming en -beheer eruit ziet. In de aangiftepraktijk stel je aangiften inkomstenbelasting en aangiften vennootschapsbelasting op en ben je betrokken bij het bezwaarproces. Natuurlijk zorgen we voor dagelijkse begeleiding door vakkundige medewerkers. Een ideale start van je fiscale loopbaan, omdat je relevante praktijkervaring opdoet én de mogelijkheid hebt om te ontdekken of je na je studie bij Visser & Visser aan de slag gaat.

Wie ben je?

Wij spreken je aan op je talent en dat betekent dat we uitgaan van jouw verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Als je daarbij voor jezelf weet op te komen, altijd het resultaat én de klant in het vizier hebt en kunt werken onder (enige) druk, dan wordt jouw tijd bij ons een succes.

Waar kun je op rekenen?

Leren in en van de praktijk in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar we er samen enthousiast de schouders onder zetten. Bij een kantoor dat nastreeft de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen. Kortom, veel gelegenheid om nog beter te worden in datgene waar je al goed in bent.

Visser & Visser: full service met aandacht

390 medewerkers die meer zijn dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: ondernemers met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.


Vragen? Mail, app of bel met
Wajid
Belastingadviseur / Tax Advisor

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Salary€ 1.675 - € 2.450 o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Time8 - 16 uur
 • Vacation28 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • LeasecarReiskostenvergoeding
 • LunchVolledig verzorgde lunch
 • TrainingReiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding
 • EducationFlexibiliteit gezien de wisselende college-uren
 • Thuiswerkvergoeding
 • Budget thuiswerkplek
 • Fietsleaseregeling
Wil je solliciteren? Dat kan hieronder.

Functie:werkstudent fiscaal
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:1675 – 2450
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Visser & Visser via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Werkstudent Fiscaal Visser & Visser 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures