Vacature Werktuigkundige - 5-ploegen - energie

Werktuigkundige - 5-ploegen - energie in Vondelingenplaat Rt

Wat ga je doen

Wil jij vele huishoudens voorzien van energie? Dat kan!

Als werktuigkundige bedien je een elektriciteitscentrale en stuur je diverse productieprocessen aan. Je werkt met mooie techniek en uitdagende processen. Ook krijg je goede voorwaarden en ontwikkelmogelijkheden!

Als werktuigkundige controleer, beheer en onderhoud je o.a. ketel- en koelsystemen, warmte-krachtinstallaties, persluchtsystemen, stoom- en gasturbines, warmtebehandelingsinstallaties en rookgasreiningsinstallaties.

Voor een complexe storing draai jij je hand niet om en je weet wanneer en hoe je noodvoorzieningen moet treffen.

Je werk bestaat verder uit: het bedienen en beheren van diverse procesinstallaties vanuit de controlekamer controleren van het proces middels automatiseringssystemen en door het lopen van controlerondes verrichten van onderhoudswerkzaamheden signaleren van zowel mechanische als elektrische storingen en deze verhelpen aandragen van verbetermogelijkheden

Wat wij vragen

Om deze functie goed te kunnen vervullen is het belangrijk dat je communicatief vaardig, stressbestendig en betrouwbaar bent. Daarnaast breng je het volgende mee:
 • een mbo-4 diploma in de richting van algemene operationele techniek (AOT), scheepswerktuigkunde, Rewic A of B, werktuigbouwkunde (wtb), energietechniek, procestechniek of vapro C je hebt bij voorkeur eerder als procesoperator of (scheeps)werktuigkundige gewerkt op een energiecentrale, afvalverbrandigscentrale of op een schip
 • je bent bekend met de geldende richtlijnen en voorschriften op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu

Wat wij bieden

Als werktuigkundige bij dit bedrijf heb je een belangrijk aandeel in het leveren van energie. Je krijgt een uitdagende baan en daarnaast nog het volgende:
 • een bruto basissalaris tot € 5.200,- per maand
 • 28.5% ploegentoeslag
 • een winstuitkering ( na detacheringsperiode)
 • een eindejaarsuitkering
 • doorgroeimogelijkheden naar HWTK (mits hbo-diploma behaald)
 • 25 vakantiedagen
 • opleidingsmogelijkheden
 • reiskostenvergoeding van €0.21 per kilometer

Waar ga je werken

Deze werkgever in Rotterdam heeft een state-of-the-art energiecentrale welke enkele jaren geleden in gebruik is genomen. Wij werven een werktuigkundige die het interessant en uitdagend vindt om Nederland van warmte en energie te voorzien. Heb jij de drive om te werken aan continue verbetering van technieken en processen en wil je actief bijdragen aan een betere woonomgeving, dan is dit je kans.

Functie:procesoperator energiecentrale
Startdatum:10-1-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 5200
Uren per week:33 – 33

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via nelson.costadebrito@processionals.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.processionals.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Werktuigkundige – 5-ploegen – energie Processionals 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures