Vacature Ambulant Gezinscoach Hoeksche Waard

Ambulant Gezinscoach Hoeksche Waard in Oud-Beijerland

Ambulant Gezinscoach Hoeksche Waard | Nissewaard

location_on Spijkenisse

access_time 24 - 32 uren per week

euro 3125 - 4372

school HBO

Ben jij creatief, initiatief- en vindingrijk en wordt je enthousiast van ambulant werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Ambulant Gezinscoach begeleid je gezinnen bij hen thuis. Je helpt gezinnen met meerdere ingewikkelde problemen. Zij hebben vaak al andere hulpverlening gehad, maar zonder blijvend succes. Door een integrale aanpak, leren gezinnen omgaan met hun problemen. Het doel van jouw werk is een gezonde en veilige leefomgeving te creëren voor kinderen en ouders.
In deze functie werk je in samenwerking met de deelnemer(s) aan het zorgplan. Samen worden stap voor stap verschillende leefgebieden aangepakt, zoals opvoeding, huishouden en financiën. Je ziet steeds nieuwe kansen en bent vasthoudend. Maar je pakt ook door als blijkt dat het niet lukt om een veilig thuis te bieden aan kinderen en hun ouders. In overleg met de deelnemer wordt zonodig schuldhulpverlening, verslavingszorg, GGZ of een andere instantie ingeschakeld.
Extramuraal Nissewaard | Hoeksche Waard
Als Ambulant Gezinscoach word je onderdeel van het cluster Extramuraal Nissewaard/Hoeksche Waard. Dit cluster geeft ondersteuning, begeleiding en hulp aan mensen en gezinnen die moeite hebben met het zelfstandig wonen in de regio Spijkenisse en ook in de Hoeksche Waard. Een kenmerk van onze doelgroep is dat deelnemers veelal te maken hebben met meervoudige problemen op het gebied van dak- en thuisloosheid, verslaving, schulden, sociaal-psychische problemen en/of onvoldoende sociale vaardigheden, onveiligheid en opvoedingsproblemen.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Social Work of vergelijkbaar;
 • Je bent SKJ-geregistreerd;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en bent bereid om te werken tijdens kantooruren en waar nodig in de avonduren.

Daarnaast ben je iemand met goede sociale en agogische vaardigheden voor het begeleiden, stimuleren en motiveren van de doelgroep. Je hebt kennis van multiproblematiek en kent relevante hulpverleningsmethodieken. Ook heb je goede relationele, mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit .
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor kun je declareren.

Dit bieden wij

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Daarnaast bieden wij je:

 • Eerst een tijdelijk contract met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 8 die loopt van € 3.125,- tot € 4.372,- per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist (vanaf 10,9 km), een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding van maximaal € 179,57 netto per maand als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, € 10,- per maand tegemoetkoming zorgkosten en een vakantietoeslag van 8% per jaar.
Daarnaast hebben we een aantrekkelijk en passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie, gericht op jouw werkgebied. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl .

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, dus wacht niet te lang met reageren. Solliciteer met je CV en sollicitatiebrief via de solliciteerbutton. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met (), op mobielnummer of mail

Vragen?
Neem contact op met Luca Kappinga

Functie:ambulant gezinscoach hoeksche waard
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3125 – 4372
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leger des Heils via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Ambulant Gezinscoach Hoeksche Waard Leger des Heils 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures