Vacature Teamleider Uitvoering Openbare Ruimte

Teamleider Uitvoering Openbare Ruimte in Rhoon

Teamleider Uitvoering Openbare Ruimte

Wil jij leiding geven aan een team dat dagelijks met plezier er hard aan werkt dat de inwoners zich binnen onze gemeenten veilig kunnen verplaatsen, wonen, werken en recreëren in een groene omgeving, hun voeten drooghouden en dat de riolering functioneert? Dan hebben wij een mooie baan voor jou! We zijn op zoek naar een Teamleider Uitvoering Openbare Ruimte.

Wat ga je doen?

Als Teamleider uitvoering openbare ruimte ben je verantwoordelijk voor het coördineren, aansturen en leiden van het team dat verantwoordelijk is voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de openbare ruimte binnen de gemeente. Je speelt een cruciale rol in het creëren van een veilige, schone, en aantrekkelijke leefomgeving voor de inwoners. Deze functie vraagt om leiderschap, maar ook om technische kennis .

Je taken zijn onder andere:

• Je stuurt op het teamresultaat en individuele talenten. Je prioriteert en stemt samen met de medewerkers de werkzaamheden af, waarbij de talenten van de medewerkers optimaal worden ingezet. Jij bent er om de kwaliteiten van elk teamlid in samenhang op waarde te schatten. Je bent daarnaast een plezierige coach die medewerkers faciliteert en stimuleert om alles uit zichzelf te halen, ze op weg helpt in hun persoonlijke ontwikkeling en altijd open staat voor een vertrouwelijk gesprek.

• Je bent een collega waar het fijn mee is om samen mee te werken. In die zin geef je het goede voorbeeld;

• Je bent een meewerkend teamleider in het eigen vakgebied. Je verricht hierbij uitvoerend, inhoudelijk werk binnen het team.

• Samen met je collega teamleiders en de manager van je cluster vertaal je visie en beleid naar doelen en resultaten, je stelt een teamplan op en implementeert deze. Je zorgt ervoor dat de uitvoering hiervan binnen de vastgestelde context van wet- en regelgeving en/of vastgestelde kaders en beleid passen.

• Vanuit je ervaring en je helicopterview houd je continue in de gaten of jouw team de juiste gewenst output levert en stuur je waar nodig bij. Bij vraagstukken vanuit het team ben jij de back-up waarmee de teamleden kunnen sparren.

•De manager heeft aan jou een goede inhoudelijke sparringpartner: je vervult een belangrijke ondersteunende rol en je sluit regelmatig aan bij overleggen. Denk hierbij aan het overleg tussen portefeuillehouder(s) en de manager.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • De functie is ingedeeld in schaal 11 volgens de CAO Gemeenten. Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald tussen €4.020,- en €5.725,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris);
 • Deelname aan de ABP-pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/thuiswerkvergoeding;
 • Een ouderschapsverlofregeling;
 • De gemeente Albrandswaard heeft op sommige onderdelen van de dienstverlening een samenwerking met de gemeente Ridderkerk (SWO). Je komt dan in dienst bij de Gemeente Ridderkerk, waarbij je je werkzaamheden voornamelijk zal uitvoeren voor Albrandswaard.

Dit bieden wij naast je salaris

 • 17,05% keuzebudget 17,05% keuzebudget bovenop je salaris in te zetten voor aanschaf extra vakantiedagen, sportschoolcontributie, extra salaris, fietsvergoeding of reiskostenuitruil.
 • OV-Mobiliteitskaart
 • Optimale werkfaciliteiten
 • Goede ABP Pensioenregeling
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Diverse kosteloze opleidingen

Werken voor Albrandswaard?

De prachtige groene dorpen Rhoon en Poortugaal en het fijne Portland vormen samen de gemeente Albrandswaard. Met elkaar vormen de bewoners en ondernemers een hechte gemeenschap, genieten van de prachtige groene omgeving en profiteren van alle voorzieningen in de dorpen, wijken en omgeving. De verbindingen met stad en land zijn uitstekend, via de metro sta je in 20 minuten in hartje centrum van een bruisende stad.

Albrandswaard als werkgever

Waar we voorgaande jaren nauw verweven waren met gemeente Barendrecht en Ridderkerk, krijgt deze samenwerking in de toekomst een andere invulling.

Albrandswaard bouwt aan de toekomst met een nieuwe, compacte organisatie. We nemen een belangrijke stap door weer zelf verantwoordelijk te worden voor beleid en uitvoering.
We houden nadrukkelijker zelf de regie in handen en blijven de samenwerking koesteren. Ons doel is de dorpen zorgvuldig voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst. Op het gebied van duurzaamheid, klimaatadaptie, zorg en woningbouw zijn we fors aan de slag. Ook liggen er mooie kansen op het gebied van recreatie en toerisme. En dat doen we graag met nieuwe collega's. Collega's die in de wijken en op onze locaties het gezicht van Albrandswaard willen worden.

Ben jij Albrandswaard?

In Albrandswaard ga je het verschil maken. Daarbij krijg je natuurlijk je specifieke taken, maar kijk ook vooral verder. En om je heen. Want samen zien en bereiken we meer. In een klein team kan, mag en moet je soms grenzen opzoeken en doorbreken. Daarmee wordt je baan leuker, het werk afwisselender en het resultaat beter! De stap naar Albrandswaard is een stap in een nieuwe wereld, een wereld die je zelf gaat ontdekken en verbeteren.

Natuurlijk werk je afwisselend op locaties, binnen en buiten. Maar ons gemeentekantoor is een prachtige nieuwe plek waar je vanuit de metro zo binnen loopt, lekker naar toe fietst of makkelijk en gratis parkeert. Ook het opladen van je auto of fiets is geen probleem. Daarbij is de koffie van barista-kwaliteit.

Met onze partners zorgen we dat alle gemeentelijke dienstverlening wordt ingevuld. En zelf geven we sturing, zorgen we dat we de wensen en eisen van bewoners en ondernemers kunnen overtreffen. Maar daar hebben we wel mensen zoals jij voor nodig!

Wat vragen we van je?

 • Je hebt minimaal HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding;
 • Je hebt ruime ervaring bij gemeenten of andere overheidsorganisaties en je bent bedreven in het werken in een politiek- bestuurlijke context;
 • Je hebt aantoonbare leiderschapskwaliteiten.

Arbeidsvoorwaarden

Voor werknemers in dienst van een gemeente is de cao Gemeenten van toepassing. Deze CAO kun je vinden via deze link: https://www.caogemeenten.nl/

Wil jij werken voor de allerleukste gemeente in deze regio?

Vind je het niet erg dat geen enkele dag hetzelfde is? Om samen te bouwen aan een nieuwe organisatie en waar jouw inbreng en ideeën waardevol zijn? Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! In gesprek kunnen wij dan ook laten zien wat wij jou te bieden hebben.

Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. De vacature staat open tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Momenteel hanteren we een aangepast sollicitatieproces vanwege het grote aantal openstaande vacatures.
Omdat we het belangrijk vinden om kandidaten zoveel mogelijk persoonlijk te spreken, hebben we elke week een vaste selectiedag op donderdagmiddag. De gespreksronde zal ongeveer 2 uur duren.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Recruitment via

Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Kom naar Albrandswaard!

Het is prettig wonen en werken in onze kernen Rhoon, Poortugaal en Portland. Tussen stad en groen. En er is veel te doen. Je bent er zo, naast metro Rhoon. En je bent er graag, ons moderne kantoor is uitnodigend en warm. Met de beste koffie van het land, met de leukste collega's uit onze regio!

ContactFunctie:teamleider uitvoering openbare ruimte
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4020 – 5725
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Albrandswaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Teamleider Uitvoering Openbare Ruimte Gemeente Albrandswaard 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures