Vacature Senior Financieel Medewerker

Senior Financieel Medewerker in Poortugaal

LEUKE BAAN VOOR EEN SENIOR FINANCIEEL MEDEWERKER DIE NIET ALLEEN UITBLINKT IN CIJFERS

Ben jij klaar voor een nieuwe plek buiten de muren van 'The Big Four'? Of verlang je naar groeikansen die je huidige baan niet biedt? Of droom je van een kortere reistijd? Op zoek naar een nieuwe uitdaging die je elke dag laat glimlachen? Nou ja, bijna elke dag dan. Een baan waar je niet kan wachten totdat het maandag is en waar je echt met je vak aan de slag gaat?

Werken bij de CijferKamer is meer is dan alleen getallen - het gaat om passie , plezier en persoonlijke groei .

Wij zijn het leukste en gezelligste boekhoudkantoor van de regio! Bij ons draait alles om kwaliteit , menselijkheid en duidelijke communicatie . Met ons kleine , maar professionele team ontzorgen we onze klanten uit verschillende branches. Van horeca en de zorg tot bouw en techniek. We gaan geen uitdaging uit de weg.

We werken in een gezellig pand midden in het sfeervolle centrum van Poortugaal en hebben alleen maar leuke klanten, zelfs de veeleisende! Thuiswerken kan ook, want wij zijn megaflexibel . Boodschappen of lunch vergeten? Geen probleem, want de supermarkt is aan de overkant. Bij ons op kantoor heerst er een relaxte werksfeer en mag je zelf kiezen of je met of zonder muziek werkt of zelfs wilt meezingen. Doe vooral waar jij je goed bij voelt. Parkeerplaatsen genoeg, want alle collega's komen op de fiets. Soms brengen Alexandra en Martine hun hond mee naar het werk, die zijn best eigenwijs . De honden trouwens ook. Sociaal dragen we ons steentje bij door het steunen van verschillende goede doelen .

Onze klanten geven we echte persoonlijke aandacht en daar doen we elke dag 100 procent ons best voor. We vertalen saaie cijfers in begrijpbare taal en werken snel en accuraat. We zijn NOAB gecertificeerd en goed geautomatiseerd. We werken met Exact Online, Yuki, Elsevier Nextens, Moneybird, Snelstart, maar ook andere boekhoudpakketten hebben voor ons geen geheimen.

We zijn op zoek naar een collega die bij ons past. Een senior financieel medewerker met ervaring en die zelfstandig kan werken. In je dagelijkse werkzaamheden zal jij je vooral bezighouden met het opstellen van jaarrekeningen, het maken van tussentijdse rapportages, belastingaangiften (BTW, IB, VPB en dividend) en het geven van financieel advies. De loonadministratie besteden we uit, maar feeling hiermee is wel wenselijk. Ook niet geheel onbelangrijk zijn je communicatieve vaardigheden, want daarin maakt de CijferKamer het verschil. Je hebt immers zelf contact met jouw klanten en met je collega's natuurlijk.

Een leuke extra: tussen kerst en oud en nieuw krijg je lekker vrij en dat gaat niet van je vakantiedagen af! Want wij realiseren ons dat je werkt om te leven en niet andersom.

Pas jij bij hard werken, gezelligheid en betrokkenheid? Stuur ons een mailtje via of bel ons opFunctie:financieel medewerker
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De CijferKamer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Senior Financieel Medewerker De CijferKamer 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures